het gesprek dat niemand anders voert

Mannenberaad is het platform waar vragen, raad, aanbod en inspiratie samen komen. Mannen verspreid door Nederland gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen die iedereen vandaag de dag aangaan.

Tijdens de wereldwijde covid-19 pandemie is het Mannenberaad opgericht. Voor veel mensen is het een uitdagende tijd. En dat is begrijpelijk, want beperkt zijn in je vrijheid, zorgen over de gezondheid van jezelf en dierbaren, onzekerheid over de toekomst en in quarantaine moeten heeft een grote impact op ons leven. Het kan zorgen voor spanningen binnenshuis, het verlies van werk, financiële onzekerheden, het gemis aan sociaal contact, en een gevoel van isolatie. Iedereen heeft weleens zorgen, vragen of is opzoek naar inspiratie.

Daarnaast is Mannenberaad ook een platform voor interessante en inspirerende content over bijvoorbeeld vaderschap en vrije tijd. Je vind hier informatie, tips, activiteiten en organisaties die actief zijn rondom verschillende thema’s.

Wij van Mannenberaad nodigen iedereen uit om deel te nemen aan het gesprek. Of je nou advies hebt, tips en inspiratie wilt delen of een vraag hebt.

zoek, vind en deel – samen in beraad!

© Copyright - Mannenberaad